Eindelijk
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Gerda en Teun
05 Augustus 2009 | Nederland, Koedijk
We zullen proberen om regelmatig de weblog bij te houden, maar ja, we hebben geen idee hoe dat gaat. Dus, als je een week niets van ons hoort wees niet meteen ongerust. Misschien hadden we geen Wifi, of hoe dat dan ook tegenwoordig mag heten. We hebben er vreselijk veel zin in, na alle makken met knien etc. Tot zover, Gerda en Teun ook.
08 Augustus 2009 - 12:07
Marry:
Leuk dat ik me kan lezen! Fijn dat jullie weer kunnen gaan fietsen, hopelijk gaat het ook goed met Teun zijn knieen of heb jij ook knie problemen?
ik wens jullie heel veel succes en benieuwd naar jullie ervaringen!!
liefs!
Marry -
10 Augustus 2009 - 11:43
Elsjefiederelsje:
Hoi lieve Gerda en Teun,
Lekker dat jullie nu toch van start konden gaan!
Een prachtig vooruitzicht, alleen maar een beetje fietsen en lekker genieten!!!
Heel veel plezier en Succes!
Wij hadden deze zomer geen zin om de koffers te pakken en zijn lekker thuis gebleven; een topklasse vakantiehuis met alles erop en erin, goede bedden en topklasse-eten... We zijn wel veel dagjes weggeweest; Leiden, Amsterdam, texel, fietsen, wandelen enz. Het was Heerlijk!!
Weer terug op het werk veel begroetingen en verhalen heen en weer en Lawaai, want de verbouwing is begonnen. Wel keul.
Nou lieve mensen, ik ga weer aan de gang. Fiets ze en genbiet maar lekker.
groetjes van Els xxx -
12 Augustus 2009 - 17:40
Sandra:
Zo, als het goed is vandaag lekker onderweg, hopelijk hebben jullie niet te veel regen gehad.
Ik bewaak je plekje wel in de sportschool!
Veel succes!!
Groetjes Sandra