Weer terug in Spanje - Reisverslag uit Algeciras, Spanje van Gerda en Teun Plug - WaarBenJij.nu Weer terug in Spanje - Reisverslag uit Algeciras, Spanje van Gerda en Teun Plug - WaarBenJij.nu

Weer terug in Spanje

Door: Gerda

Blijf op de hoogte en volg Gerda en Teun

05 Oktober 2009 | Spanje, Algeciras

Even in het kort want het is al laat: We zijn weer terug in Algeciras in het hotel waar we verleden week 2 dagen zijn geweest, we werden hartelijk ontvangen. We hebben vandaag 120 km gefietst, we zouden in Tanger overnachten maar we vonden deze stad 3 x niks. We waren in Tanger om 12:30 uur en toen maar besloten om door te fietsen naar de ferry. De grens over ging nu wat makkelijker. Marokko was erg leuk, was vergeten te vertellen dat we 2 x midden in de Medina hebben overnacht, handig je hoeft je hotel maar uit te stappen en je zit midden in de souk. In Assilha hadden we een appartement van 3 verdiepingen, midden in de souk, erg leuk. Allemaal erg vriendelijk mensen die je graag willen helpen. Maaar ja, we moeten ook nog naar Faro fietsen, dus morgen misschien eerst een stuk met de trein terug, wat we al gefietst hebben. Kijken of dat lukt. Teun is een paar dagen aan de diaree geweest. Gelukkig ging het vandaag weer wat beter. En niet te vergeten, we zitten nu weer aan het bier, want in Marokko geen bier natuurlijk, wel oproep tot gebed. We zijn wel weer een ervaring rijker, en weten nu ook precies wat te doen bij de boot en de grens, handig voor volgend jaar. Het gaat inderdaad erg snel nu, en toch blij dat jullie ons missen. Teun en Gerda ook.

• 05 Oktober 2009 - 17:54

Martha:

wat leuk om jullie ervaringen te lezen,wat onwijs gaaf dat jullie al in Marroko geweest zijn, maar nog even en dan spreken we elkaar weer geniet nog even van de laatste happeningen groetjes Martha

• 05 Oktober 2009 - 19:22

AstridD:

Hoi Gerda en Teun,
    Zit eindelijk eens (een deel)van jullie belevenissen te lezen. Super! op de fiets zie je natuurlijk ook veel meer. Jullie lijken echter wel net een stel pakezels zeg. Onderbroeken zeker drie dagen aanhouden en dan nog eens omdraaien? Veel plezier nog en tot snel! geniet! Astrid, Jaap en kids

• 05 Oktober 2009 - 20:53

Anneke:

Hoi Plugjes,
    Wat een reis maken jullie lees jullie verslagen met veel plezier wens jullie nog een fijne vakantie en zie jullie weer in Alkmaar
    Groetjes liefs Ed en Anneke en de rest

• 06 Oktober 2009 - 11:06

Rina:

Hoi Bikkel en bikkellette

Al weer een beetje richting huis,het schiet nu echt op.Gelukkig smaakt het bier nog steeds goed want met diaree is het niet verstandig Hoop jullie gauw weer te zien

Veel liefs
    Hans en Rina